Instagram Takipçi Satın Almak Güvenli Mi?

INSTAGRAMDAN TAKİPÇİ SATIN ALMAK GÜVENLİ Mİ ?

INSTAGRAMI OLMAYAN VAR MI ?

Teknolojinin baş döndürücü şekilde ilerleyişi buna paralel olarak da sosyal medya kullanımının günden güne yaygınlaşması… Üstüne bir de Covid-19 salgının dünyayı etkisi altına almasıyla, sokağa çıkma yasağının uygulanması derken evde geçirilen süre arttıkça sosyal medya kullanımı da son dönemde artış gösterdi. 

Öyle ki sosyal medya dünyanın her yerinde insanlar için günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

Her yıl küresel çapta bir rapor yayımlayan We Are Social’ın 2020 raporu Türkiye’nin, birçok sosyal medya platformunda kullanıcı sayısı bakımından dünyada ilk 10’da yer aldığını gözler önüne seriyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin sosyal medya karnesine baktığımız zaman ise Instagram’ın hatrı sayılır bir yer edindiğini görmek mümkün.

Instagram, dünyada 1 milyar kullanıcıya sahip. 2020 verilerine göre bu kullanıcıların 39 milyonunu Türkiye oluşturuyor. Yani 83 milyon nüfusa sahip Türkiye’nin neredeyse yarısı Instagram kullanıcısı…

INSTAGRAMDAN KAZANÇ ELDE ETMEK İSTEYENLER DİKKAT

Özellikle gençler arasında oldukça popüler olan Instagram, mutlu anların bir fotoğraf karesi ya da video hikayesi olarak paylaşıldığı kişisel bir alan olmanın da çok ötesine taşındı. İnsanlar sanal dünyaya açılan bu kapıyı artık maddi gelir elde etmeye dönüştürdü.

Instagram özellikle birçok kullanıcı için fenomenliğe giden bir yol olarak kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar bilgi ve deneyimlerini anlatıyor, ürün satışı ve hizmet sunumu yapıyor ya da takipçi sayısını arttırarak sayfasından yayınladığı reklamlar ile kazanç elde edebiliyor. Örneğin affiliate ürün pazarlama bir çok kullanıcının gelir elde etmek için kullandığı bir yöntem. Bu yöntem ile Instagram kullanıcısı herhangi bir ürünün doğrudan satışını yapmıyor ancak ürün linkini sayfasından paylaşarak satılan her ürün üzerinden kazanç elde ediyor. Yani bir bakıma kendi hesabındaki kullanıcılar ile ürün arasında aracı oluyor. Ürünü kendi hesabındaki takipçilerinin tanıtımına sunarak, onlara reklamını yapmış oluyor. Bunun için de işyerinden birkaç arkadaşınızın ya da eş, dost ve akrabalarınızın sizi takip etmesi yeterli değil elbet… Kazanç elde edebilmeniz için iyi bir takipçi sayısına ulaşmanız gerekli…

INSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALMAK GÜVENLİ Mİ ?

Sosyal medya ile birazcık haşır neşir olan herkes Instagram beğeni satın al önerisiyle ya da takipçi artırma siteleriyle karşılaşmıştır. Peki Instagram beğeni satın alma nasıl yapılır ya da Instagram’da takipçi sayısı nasıl artırılır ? En önemli soru ise Instagram takipçi satın almak güvenli mi ?

Bu soru kullanıcılar için oldukça büyük endişeye neden oluyor. Doğru hizmet alındığı zaman bu endişe giderildiği gibi kullanıcılar hedeflerine ulaşmada avantajlı konuma geçiyor.

Entakipci.com gibi profesyonel siteler bu konuda size takipçi hizmetinin yanı sıra Instagram beğeni satın alma hizmeti de sunuyor. Hesabınızdaki etkileşimi artıran bu hizmetlere güvenli olarak ulaşmak için en dikkat etmeniz gereken konu şifre paylaşımı.

Şifre paylaşımı isteyen sitelerden ve kişilerden uzak durmanız gerekiyor. Çünkü takipçi ve beğeni sayınızın artması için şifrenize ya da profilinize erişim ihtiyacı bulunmaz. Takipçi satın alınırken sanal kart kullanımı ve güvenlik duvarı açık olan bilgisayardan işlem yapılması da uzmanların önerileri arasında yer alıyor.

Güvenli ödeme yöntemi ile takipçi ve beğeni hizmeti satın aldıktan sonra ise hesabınızdaki etkileşim hareketleriyle kazanç elde edebilirsiniz.

Bugün sadece kişilerin değil markaların, şirketlerin de Instagram hesapları bulunuyor. Özellikle pandemi sürecinde mahalle arasındaki küçük esnaf  bile sosyal medya yolu ile işlerini artırmanın derdine düştü.

İşte böylesi bir süreçte Instagram beğeni satın alma  ya da Instagram takipçi satın alma hizmeti işleri artırmanıza yardımcı olacak bir destek kuvvet niteliği taşıyor.

Bu hizmetler ayrıca hesabını yeni aktifleştirenler için de daha hızlı ve verimli bir başlangıç yapma olanağı sağlıyor. Firma reklamlarından gelir edenler daha fazla kişiye ulaşarak gelirini artırabiliyor. Tanınmak isteyenler fenomenlik yolunda ilerleyebiliyor.

Instagram’da beğeni satın al ya da Instagram’da takipçi satın alma hizmetini kullanan kullanıcılar alınan hizmeti sadece destek kuvvet, hedefe ulaşmada bir araç, yardımcı olarak görmeliler… Hesabı aktif tutmak, paylaşımların yerinde ve hedef kitleye uygun hale getirmenin kullanıcının elinde olduğu unutulmamalı…

Bu kapsamda Instagram kullanıcılarına  hesaplarını daha etkin hale getirmek için popüler hesaplara ait paylaşımların altına dikkat çekici yorumlar yazmaları, yeni tanıştıkları birilerine bile kendi profillerini ziyaret etmelerini tavsiye etmeleri yapılan öneriler arasında yer alıyor.