entakipci.com Güvenilir mi ?

entakipci.com Güvenilir mi?

entakipci.com, müşterilerine her zaman kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmet sağlamayı kendine prensip edinmiştir. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır ve sizin için en iyi olanı hizmete sunarız. Şeffaflık bizim için çok önemlidir, satın alacağınız paket hakkında tüm özellikleri detaylıca belirtir, her zaman kullanıcı menfaatlerine yönelik çalışırız. 

Yıllardır Youtube, Instagram, Twitter ve TikTok gibi platformlarda takipçi, beğeni, izlenme, yorum hizmetlerini en uygun fiyatlarla sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda ülkemizin vergi usulüne uygun bir şekilde fatura oluşturmayı ihmal etmiyoruz. Görmüş olduğunuz fiyatlara KDV dahildir. 

Desteğe ihtiyaç duyduğunuz anlarda bizimle WhatsApp, Telegram, e-mail yada websitemiz üzerinde bulunan iletişim kısmından destek talep edebilirsiniz. Destek taleplerinize, profesyonel ekibimiz istikrarlı bir şekilde memnuniyetle yanıt vereceklerdir. 

Kullanıcı bilgi güvenliği, bizim için ön plandadır. Telefon numaranız, e-mail adresiniz sizlere yalnızca siparişleriniz hakkında bilgi vermek amacıyla talep edilmektedir, bunların haricinde hiç bir bilginiz işlenmez, dağıtılmaz ve pazarlanmaz. 

Ödeme güvenliği ise en önemli iç çalışma prensibimizdir. Kart bilgileriniz hiç bir şekilde kaydedilmez. PayTR ödeme arayüzü ile ödemelerinizi güvenle yapabilirsiniz. Eğer yinede kullanmak istemezseniz, sizler için Havale ve mobil ödeme yöntemlerimiz mevcuttur.

Satın alım yapmadan önce bilgi almak için iletişime geçmekte çekinmeyiniz.

En iyi hizmeti, en uygun fiyatlarla sağlamaya devam edeceğiz.